Ma azt osztjuk meg Veled, mi a küldetésünk, kikkel szeretünk/szeretnénk együtt dolgozni.

Tudd, mit akarsz és akard azt elérni!

Azoknak a vállalkozóknak akarunk segíteni, akik tudják mit akarnak, vannak céljaik, eltökéltek és hajlandóak beletenni az energiát, hogy szintet léphessenek. Minket nem az érdekel, hogy valaki kezdő vagy már hasít a piacon, hanem az, hogy milyen ember és milyen vele együtt dolgozni

Fontos, hogy a sikerhez kell a másik fél is, szükség van az ő szakmai tudására is. Az sem elhanyagolható, hogy ne vegye félvállról az egészet és akarja ő is a sikert.

Az online marketinget jó célra is lehet (sőt, kell!) használni

Sajnos a piacon sokan belefutnak olyan marketingesekbe, kivitelezőkbe, akik eltűnnek a project közepén, akiknek nem számít, hogy milyen lesz az átadott munka. Sokszor látszik, hogy egyesek csak a pénz miatt csinálják és messziről tesznek az ügyfélre. 

Másrészről sok az önjelölt, 3 hónapos mentor programról szabadult vállalkozó, akivel elhitetik, hogy semmi sem számít, csak csináld. Mi is azt valljuk, hogy a “csinálás” szükséges, cselekedni kell, bele kell állni dolgokba, viszont közel sem nulla szakmaiság, felkészültség és gondolkodás nélkül. Sokan félreértik a “csinálást”, úgy vállalnak gyanútlan ügyfeleket, hogy jómaguknak sincs még fogalma arról hogy is fogja elvégezni a feladatot, hogy fogja sikerre vinni a projektet (általában sajnos sehogy). 

Egy számít csak igazán: jobbá tenni az emberek életét

Azt akarjuk, hogy nálunk jó tapasztalatokkal gazdagodjanak a hozzánk fordulók, hogy másként gondoljanak az online marketingre. 

Hozzáállásunkkal, munkamorálunkkal, empátiánkkal meg akarjuk mutatni, hogy az online marketinget jó célra is lehet használni.

A marketing, ha jó kezekben van, akkor fényt ad, nem kell tőle félni. Csak tudni kell jól alkalmazni.

Egy mondat lebeg mindig a szemünk előtt, ami Seth Godinnak köszönhető: „A marketing hatalmas fegyver. Arra kell használnunk, hogy az emberek életét jobbá tegyük.”  Itt a lényeg, jobbá tenni az emberek életét, a világot. Ezért dolgozunk minden egyes nap, ezért éri meg sokszor még hétvégén és éjszaka is munkálkodni.

Nézd meg a Youtube csatornánkon a videót is:

Keress minket az elérhetőségeink valamelyikén vagy írj itt:

Már várjuk a közös munkát Veled!

Kövess minket az Instagramon és/vagy a Facebookon is hasznos tartalmakért:

Szeretnél egy remek vevőszerző weboldalt? Akkor katt ide:

Pin It on Pinterest

Shares