A kezdetek – nem hullott semmi sem az ölünkbe

Nézzük is a sztorit röviden. 🙂 Maga a vállalkozás még fiatal, nagyjából másfél éve vágtunk bele a sajátba az előtte szerzett sok-sok év tapasztalatának köszönhetően. Elegünk volt már abból, hogy alkalmazottként dolgozzunk, tudtuk, hogy megvan a tudás, az eltökéltség és állhatatosság, amire szükségünk van és hirtelen belevágtunk. Nem volt egyszerű, ahogy semmi sem az. Nem hullott semmi azonnal az ölünkbe. Viszont azóta is fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy minél jobb szolgáltatást és ügyfélélményt nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. 

Folyamatosan tanulunk, fejlesszük magunkat. Jelenleg is egy 6 hónapos üzleti képzésen veszünk részt, ahol többek között a rendszereinket tesszük rendbe és azon fáradozunk, hogy hamarosan növekedjünk és még több embernek tudjunk segíteni ennek köszönhetően. 

Szóval 2019 vége felé döntöttünk úgy, hogy nem más malmára hajtjuk a vizet, hanem magunknak építünk egy erős várat. 

Detti felel a dizájnért, ő készíti a weboldalakat, sales-landing oldalakat.

Én, Emese pedig írom a szövegeket és automatizált rendszereket építek. 

A stratégiát együtt szoktuk kitalálni, azután kezdődik a kivitelezés. Majd egy másik részben mesélünk erről is, hogy is néz ki egy ilyen munkafolyamat.

Persze sok mást is csinálunk, de azzal nem untatunk inkább. 🙂 Na meg a sok uncsi dolgot hamarosan ki is fogjuk szervezni, hogy arra tudjunk fókuszálni, ami igazán fontos.

Ami még nem elhanyagolható velünk kapcsolatban, hogy erős értékesítési szemlélettel is rendelkezünk, 17 év értékesítés és értékesítés oktatás is van a hátunk mögött. Mellette előkelő helyen szerepel a pszichológia is, mert az online marketingben ezek is kiemelt szerephez jutnak. 

Általában például egy webes csak a nagy kép egy kis szeletére lát rá, viszont mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy átlátjuk az összes folyamatot, így kézben is tudjuk tartani. Nem kell több vállalkozónak/cégnek kiszervezned a munkát, tudunk segíteni a stratégiában, szövegírásban, weboldalkészítésben, automatizált rendszer kiépítésében egyaránt. Nem kell több emberrel egyeztetned, ami nagyban megkönnyíti a kommunikációt és nem rabolja az idődet.

A következő részben arról lesz szó, hogy milyen elvek mentén dolgozunk. 

Addig is keress minket bátran, ha kérdésed van vagy segítségre lenne szükséged.

Keress minket az elérhetőségeink valamelyikén vagy írj itt:

Már várjuk a közös munkát Veled!

Nézd meg a Youtube csatornánkon a videót is:

Kövess minket az Instagramon és/vagy a Facebookon is hasznos tartalmakért:

Szeretnél egy remek vevőszerző weboldalt? Akkor katt ide:

Pin It on Pinterest

Shares