Ma megnézzük, hogy miben tudunk Neked segíteni, milyen szolgáltatásaink vannak. 


Az első és legfontosabb a bizalomépítő értékesítési tölcsérek, vevőszerző rendszerek vagy más néven sales funnelek. Bevallom, ezt szeretjük legjobban csinálni, de ennél még sokkal fontosabb, hogy a legtöbb esetben ez a legjobb az ügyfélnek is.

Hogy miért?

Azért, mert egy ilyen kis értékesítési útvonallal egyből tudsz bizalmat építeni, releváns feliratkozókat gyűjteni és nem utolsó sorban új ügyfeleket szerezni. Ami valljuk be, nagyon nem elhanyagolható.

Mi imádjuk, mert mindig kihívás a célcsoportnak megfelelően megfogni a témát, megírni a szöveget. Megvannak a fontos elemei minden egyes oldalnak, amitől jól fog működni és jól fog konvertálni. Mert az a fő cél, hogy minél több feliratkozót és vásárlót szerezzünk, miközben még a szakértői státuszunk is épül és nő irányunkban a bizalom.

Meglepően kevesen használják még mindig az országban, ami számodra jó hír, mert így nagyobb eséllyel tudsz érvényesülni, szintet lépni, amennyiben Neked van.

Többen gondolják úgy, hogy első körben inkább egy weboldalt szeretnének. De a legtöbb esetben hasznosabb egy sales funnelt készíteni és elkezdeni mihamarabb az ügyfélszerzést, majd abból a bevételből mehet a weboldal is utána. 


Persze lehet akár mindkettőt egyszerre, a lényeg, hogy önmagában egy weboldal még édeskevés. Kell mögé a vevőszerző rendszer. Egy weboldal értékesítési tölcsérrel vagy tölcsérekkel máris másként fest.

Szóval ez az egyik szolgáltatásunk.

A következő – részben ezzel egybe is esik, mert a funnelhez is szükség van sales oldalra, na de előfordul, hogy valaki önmagában csak ezt szeretne, erre is van lehetőség. Ennek az a lényege, hogy egy egy oldalas oldalt készítünk, aminek egyetlen célja van, hogy eladja az adott terméket, szolgáltatást. Későbbi videókban majd szentelünk neki egy külön részt is. Vagy akár többet is. 🙂 

Aztán készítünk landing oldalakat, ebben is tudunk Neked segíteni. Ez szintén egy egy oldalas oldal, aminek egy célja van. Viszont itt nem az eladás a cél, hanem a feliratkozás. Feliratjuk a potenciális érdeklődőt a levelező listánkra és utána tovább tudjuk puhítani e-mailekkel. Erről is lesz még szó a későbbiekben.

Természetesen weboldalt is készítünk, szóval, ha éppen ebben gondolkodsz, akkor írj ránk és beszéljünk.

Ami még előfordulhat, hogy valaki csak szövegírást szeretne kérni, ez is rendben van, ilyen szolgáltatásunk is van. A szövegeket én magam írom, imádom csinálni. Elsősorban a landing- és sales oldalak szövegezését szeretem, szóval, ha elakadtál, keress bátran minket.

Általában jó, ha van egy automatizált rendszer is az oldalak mögött, sőt, többségében elengedhetetlen. Ez is egy szolgáltatás, ha erre van épp szükséged vagy elakadtál.

Amennyiben szeretnél beszélni valakivel a terveidről és szükséged van tanácsadásra, akkor is tudsz nekünk írni.

Összegezve:

Lényegében ezek a fő szolgáltatásaink, tehát összefoglalva, landing-és sales oldalkészítés kompletten szövegírással együtt(vagy külön-külön igény szerint), vevőszerző weboldalak készítése, értékesítési tölcsérek kivitelezése, szövegírás, automatizálás és tanácsadás.

Szóval, ha bármelyikre szükséged lenne a jövőben vagy akár most azonnal, ne habozz, írj nekünk.

Nézd meg a Youtube csatornánkon a videót is:

Miben tudunk Neked segíteni?

A következő videóban elmondjuk hogy is zajlik velünk egy átlagos együttműködés.

Addig is keress minket bátran, ha kérdésed van vagy segítségre lenne szükséged.

Keress minket az elérhetőségeink valamelyikén vagy írj itt:

Már várjuk a közös munkát Veled!

Kövess minket az Instagramon és/vagy a Facebookon is hasznos tartalmakért:

Szeretnél egy remek vevőszerző rendszert? Akkor kattints ide és kérj ingyenes konzultációt:

Konzultációt kérek!

Amennyiben még bizonytalan vagy, akkor töltsd le az ingyenes e-bookot a bizalomépítésről és vevőszerzésről értékesítési tölcsérekkel:

Kérem az e-bookot!

Pin It on Pinterest

Shares