Most egy pár bejegyzésben szeretnénk bemutatkozni, hogy kicsit jobban megismerjetek minket. Aztán hozunk sok hasznos szakmai tartalmat is, amivel fel tudod lendíteni a vállalkozásodat vagy éppen erőt tudsz meríteni.

Első körben szeretnék kitérni a nevünkre. Azért erre esett a választásunk hosszas gondolkodás után, mert szerettük volna, ha már a nevünk tükrözi azt, amit képviselünk, ahogy gondolkodunk, ahogy dolgozunk. 

A Soulwave a soul, mint lélek és a wave, mint hullám szavakból tevődik össze. Nagyjából lélekhullámnak fordíthatjuk.

Hogy miért? Mert az egyik legfontosabb, amikor dolgozol valakivel, hogy együtt rezegjetek, egy hullámhosszon legyetek. Aztán a másik oldalon pedig ügyfeleink célcsoportjára is rá kell hangolódni, hogy igazán eredményes legyen a közös munka. 

A lélek mindennek a kiindulópontja. Marketingesként úgy gondoljuk, hogy minden, amire szükség lehet, a lélek bugyraiban rejlik. Innen indul és itt végződik. 

A víz pedig egyszerre állandó és változó. Egyszerre gyengéd és erős. Minden élet alapja. Az online marketing is folyamatosan változik, de az alapelveink állandóak, az értékek szintén. 

Lassan fodrozódva, alázattal haladunk előre, nem tévesztjük szem elől sose az elveinket.

Ennyit  a névválasztásról, a következő részben megtudhatod, hogy mi az egyik legfontosabb szerintünk egy együttműködés során és úgy alapból a világban.

Nézd meg a Youtube csatornánkon a videót is a névválasztásról:

Youtube – Miért a Soulwave Marketing név?

Kövess minket az Instagramon és a Facebookon is hasznos tartalmakért:

Itt találod eddigi blog cikkeinket

Itt tudod velünk felvenni a kapcsolatot

Itt pedig a weboldalunkat!

Szeretnél egy remek vevőszerző weboldalt? Akkor katt ide!

Pin It on Pinterest

Shares